Kursus med overnatning

Kurser med overnatning og plads til sociale aktiviteter

Kursus med overnatning (9-9)

Et kursus med overnatning, også kaldet et standardkursus, 9-9 møde og kursusdøgn, svarer til et dagsmøde inklusive aftensmad på dag 1, overnatning og morgenmad på dag 2.

Kurser med overnatning starter ligesom et dagsmøde kl. 9.00 med velkomst og morgenforfriskning i Banegården (fællesarealer i hjertet af Brogaarden) og afsluttes næste dag kl. 9.00 – deraf betegnelsen 9-9 møder. Kursusdøgn er for små såvel som store grupper og kan planlægges helt efter ønsker og behov. Vi er gerne behjælpelige med at arrangere aktiviteter og udflugter om dagen og om aftenen.

Kursus med overnatning er en af de mest populære kursusformer på Brogaarden, måske fordi der er tid til socialisering om aftenen. Kursisterne får et afbræk fra hverdagen, når de både overnatter og spiser morgenmad sammen. Flere af vores faste gæster booker kursusdøgn som en form for bonus eller medarbejderpleje. Kursusdøgn er særdeles velegnet til teambuilding, salgsmøder, strategimøder, budgetforhandlinger, produktpræsentationer, workshops og undervisningsforløb af enhver karakter.

9-9 møder giver plads til sociale aktiviteter

Ved at udvide et dagsmøde med aftensmad, aftenaktiviteter og overnatning bliver der tid og overskud til at fokusere på det sociale aspekt. Kursisterne får mere tid til at snakke sammen, kan lære hinanden bedre at kende og grine sammen over en vand eller et glas vin på terrassen eller foran kaminen alt afhængig af årstiden. Ved teambuilding kan aftenaktiviteterne faktisk være afgørende for at opnå den ønskede team spirit i løbet af kurset.

Brogaarden tilbyder en lang række aktiviteter, som under et kursusdøgn kan tænkes ind i løbet af dagen og om aftenen. I vores kælder er der adgang til billard, bordfodbold, bordtennis, rafle og andre spil. Om sommeren er vores grønne områder til fri afbenyttelse, og der er møbler på terrassen. I de mørke og koldere tider er der mulighed for at hygge sig foran pejsen og sang rundt om klaveret.

Mange slutter også dagen af med Brogaardens berømte tapas eller anden natmad efter aftale med køkkenet.

Ekstra sodavand, alkohol og snacks kan tilkøbes. Vi har selvbetjeningsmoduler med vin, øl, vand, chokolade og chips fleres steder i centret, som kan benyttes efter aftale.

Kursusdøgn planlægges efter jeres behov og ønsker

Kursus med overnatning er inklusive mad og drikke i løbet af dagen og aftenen på dag 1 og morgenmad på dag 2, lokaler efter aftale med moderne AV-udstyr, gratis adgang til trådløst internet i hele centret og fri kaffe og frisk vand under hele kurset.

Grundpakken for 9-9 møder er den mest anvendte, men alle kurser planlægges efter jeres ønsker og behov. Det kan være et ønske om input til sjove lege eller en udflugt i løbet af dagen, specialkost, et glas vin til aftenhyggen eller sangbøger til aftenunderholdningen. Vi kommer med ideer og sparre med jer, så jeres kursusdøgn bliver lige præcis, som I drømmer om.

Kursus med overnatning grundpakke og lokaler

Kursus med overnatning grundpakke:

 • Velkomst i banegården (Fællesarealer i hjertet af Brogaarden)
 • Ankomst med kaffe/the, hjemmebagt brød, ost, pålæg og marmelade
 • Frisk frugt og isvand på buffet under hele kurset
 • Formiddagskaffe/the med hjemmebagte småkager og grønne snacks
 • Årstidens frokostbuffet, oste mm. inkl. 1 vand/øl
 • Eftermiddagskaffe med hjemmebagt kage
 • Isvand i mødelokalerne hele dagen.
 • Brogaardens 2 retters aftenmenu af årstidens råvarer
 • Aftenkaffe/the med småkager
 • 1 x overnatning
 • Morgenbuffet på dag 2


Lokaler ved kursusdøgn

 • 1 plenumlokale efter antal med 85” Smart TV, whiteboard, flipover mm.
 • 1 grupperum pr. 20 deltagere
 • Gratis adgang til trådløst internet i hele centret
 • Blok og kuglepen til alle deltagere
 • Ekstra mødeartikler i alle mødelokaler f.eks. tusch, clips, hulemaskine mm.

På Brogaarden findes der 17 plenumlokaler og et større antal grupperum. Mødefaciliteter aftales ved booking af mødet. Læs mere om vores moderne AV-udstyr og hent en lokaleoversigt.

Brogaarden byder på masser spændende aktiviteter omkring centret og er gerne behjælpelig med at arrangere fælles aktiviteter og udflugter.

Kontakt os gerne

Ring til os på 6440 1700