Social ansvarlighed

Brogarden
Social ansvarlighed på Brogaarden

Ferielejre for børn – det giver mening

Brogaarden er en del af Fonden Pindstrup Centret, hvis helt overordnede formål handler om fremme fællesskabet mellem handicappede og ikke-handicappede børn og voksne. Fonden udmønter bl.a. sit formål ved at arrangere ferielejre for børn i skolernes vinter-, sommer og efterårsferie.

Det betyder, at når du som statslig institution, forening eller privat virksomhed booker et møde, kursus eller en konference på Brogaarden, så støtter du automatisk fondens hjertebarn – de velkendte ferielejre for børn med og uden handicap og familiekurser for familier med handicappede børn. Læs meget med om vores ferielejre på familienet.dk.

Center med plads til os alle

På Brogaarden har vi et tæt samarbejde med Middelfart kommune og Middelfart jobcenter. Ligesom vi er glade for alle vores faste medarbejdere, byder vi også gerne praktikanter og folk i fleksjob velkomne hos os. Her er plads til os alle og overskud til at hjælpe hinanden.

Vi byder også vores gæster velkomne uanset baggrund og tilhørsforhold. På Brogaarden er der højt til loftet og handicapvenlige forhold – alle er velkommen.

Bæredygtighed – en naturlig indsats

På Brogaarden tænker vi på miljøet, det er helt naturligt. Som et eksempel har vi i forbindelse med de seneste tilbygninger installeret solceller og jordvarmeanlæg.

Ved renovering og ombygning har vi fuld fokus på bæredygtighed bl.a. ved valg af materialer, elektriske installationer og grønne tage. Når det handler om el, har vi installeret PIR-sensorer, bevægelsesstyret lys, der sikrer, at lyset automatisk slukkes, når der ikke er aktivitet i lokalet.

Vi opsamler og genbruger også regnvand og planlægger at anlægge en større køkkenhave på Brogaardens grønne arealer bl.a. til at forsyne vores køkken med friske grøntsager.

Vi arbejder også på at omlægge vores madstruktur, så der i højere grad bliver plads til økologiske råvarer, og vi håber på en økologicertificering allerede i år.

Kontakt os gerne

Ring til os på 6440 1700