Bespisning

Restauranter med plads til mere end 300 gæster

Velkommen i banegården

Hjertet af Brogaarden kalder vi for banegården. Her bydes alle gæster velkommen med kaffe, the og lidt lækkert. I banegården er der borde og stole til bespisning af 40 gæster. Udover velkomstområdet har vi 3 restauranter.

Den største af vores restauranter har plads til 140 gæster. Herudover har vi en mindre restaurant med plads til 50 gæster og en lille restaurant med plads til et mindre selskab, som kan indrettes efter behov.

Brogaardens nyeste byggeri med værelser, Brohuset, bruges også til bespisning og fester. Det er typisk et større lukket selskab, som vælger af få maden serveret i den separate tilbygning.

I alt har vi plads til 325 spisende gæster på en gang – og så er der også fyldt op. I tilfælde af så mange gæster, vil mindre rum blive ryddet og inddraget til spiserum.

Velsmagende buffet, specialkost og kageklassikere

Vores store buffet med en bred variation af lækre lune og kolde retter, oste og tilbehør er altid et hit og det foretrukne valg, når det kommer til mad, blandt vores gæster.

Mange gæster roser også vores håndtering af specialkost. Alle retter på buffeten bliver præsenteret med et lille skilt med information om evt. gluten eller laktose.

Al bagværk laves fra bunden, og på kagebordet har vi ikke kun passion for søde nyheder, vi er har også en forkærlighed for ”gamle” kageklassikere.

Læs meget mere om vores køkken og ideer til fremtidens køkken.

Fyld dit termokrus og picnic i det fri

På Brogaarden er der altid kaffe på kanden, og du er velkommen til at fylde dit termokrus med varm kaffe, som du kan tage med og nyde på din tur hjem efter et ophold på vores center.

To-go-madpakker og picnic-pakker bruges ofte til udflugter og aktiviteter i naturen. Madpakker arrangeres med køkkenet efter aftale.

Kontakt os gerne

Ring til os på 6440 1700