Aktiviteter på Brogaarden

Aktiviteter til gavn for det gode fælleskab

Rig mulighed for teambuilding 

Det er kun fantasien, der sætter grænser for aktiviteter på på Brogaarden. Vi byder på lokaler, restauranter og afslapningsområder til enhver aktivitet, og vores store skønne udendørsarealer og grønne områder er velegnede til alle former for teambuilding, leg og sjov.

Team Kok – gastronomisk teambuilding

En særlig populær event på Brogaarden er Team Kok, hvor gæsterne mødes omkring madlavning og hyggeligt samvær. Det har vist sig, at madlavning er den perfekte ramme til at blive rystet sammen og lære hinanden bedre at kende. Vi oplever, at folk slapper af, snakker og hygger sig, mens de laver mad, og vi ser ofte, at skjulte talenter blandt deltagerne pludselig kommer op til overfladen.

Der findes forskellige muligheder for madlavning som en teambuilding event.

Den hyggelige kokketimeDeltagerne mødes en time før spisning og tilbereder sammen en lækker forret under kyndig vejledning af vores dygtige kokke. Under madlavningen kan deltagerne snakke, hygge sig og nyde et glas vin.

Gastronomisk kommunikationDeltagerne mødes kl. 16.00 og laver sammen en lækker 3-retters eller anden menu til hele holdet. Under madlavningen kan deltagerne nyde et glas, og vores engagerende kokke står til rådighed med hjælp og gode råd. Menuen anrettes og serveres for holdet – og vi tager opvasken.

Store grønne udendørsarealer

Brogaardens udendørsarealer er helt unikke. Store grønne græsplæner, træer og nem adgang til skov, strand og vand – naturen omkring centret er fantastisk. Staurby Skov etablerer snart en sti direkte fra Brogaarden til skoven, som åbner op for nye kreative mødemuligheder i skoven. Selv planlægger vi en stor køkkenhave på vores grønne områder, der dels skal forsynes vores køkken med friske grøntsager, og dels være en hyggelig aktivitet for børn og voksne på centret i forbindelse med møder, kurser og konferencer.

Vores store udendørsarealer er perfekte til alle former for teambuilding og leg i naturen. Vi har gennem årene oplevet mange sjove aktiviteter bl.a. lerdueskydning, bueskydning, laserlerdueskydning, faldskærmsudspring / landing, orienteringsløb med kort og aktiviteter med lokale tømrer som bygning af sæbekassebiler. Brogaarden har sin egen hoppeborg, som kan lejes til arrangementer med børn.

Indendørs hygge med klaverspil, sang og bordtennis

Vores lokaler og restauranter står til rådighed efter aftale. Små som store lokaler kan indrettes med borde, stole, scene og talerstol – eller ingen møbler overhovedet – så indretningen passer til jeres aktiviteter. I Brogaardens kælder er der fri adgang til billard, bordfodbold, bordtennis, rafle og mange andre spil.

Hvis I ønsker at låne et klaver til undervisningslokalet eller til fællesområdet – så sig endelig til. Vi har flere klaverer på Brogaarden og naturligvis sangbøger til alle – en tradition, som er videreført fra højskolens tid.

Mulighederne for aktiviteter i og omkring Brogaarden er uanede. Middelfart kommune byder også på en perlerække af spændende oplevelser og attraktioner. Vi har udvalgt og beskrevet nogle af de mest besøgte attraktioner på siden Middelfart oplevelser.

Kontakt os gerne

Ring til os på 6440 1700