Vi har brug for din hjælp for at kunne forblive på vigtig liste over godkendte

STØT PINDSTRUP CENTRET OG VORES FERIELEJRE ❤️

Da vi gerne fortsat vil kunne tilbyde børn og unge med og uden handicap fantastiske ferieophold.
Vi har siden 1971 modtaget store donationer fra private, fonde og virksomheder uden at skulle betale skat.
For at vi fortsat kan modtage skattefrie donationer, skal vi hvert år INDEN den 1. december dokumentere at en bred kreds af privatpersoner støtter fonden med minimum 200 kr. pr. pers. Ellers kan vi IKKE længere modtage skattefrie …gaver til formålet.

Fonden tilbyder helt unikke og fantastiske sommerophold for mange hundrede børn og unge med og uden handicap, der ikke
Vi tillader os derfor at høre, om du/I har lyst til at støtte os? Et personligt bidrag på min. 200 kr. eller mere er fradragsberettiget og går ubeskåret, sammen med overskuddet fra vores 3 kursuscentre, til fondens og de mere end 200 frivilliges arbejde for familier og deres børn med handicap.

Sådan gør du:
Du kan hjælpe os ved snarest at indbetale et beløb via netbank eller postbuset: <73> <83660414>
eller til Djurslands Bank: reg.nr. 7260 kontonr. 0002025982.

Hvis du ønsker skattefradrag:
HUSK at anføre CPR-nummer.

Derfor har vi brug for din hjælp!
SKAT’s vilkår for almennyttigt velgørende arbejde betyder, at vi skal godkendes efter reglerne i Ligningsloven senest med udgangen af september. Vi skal bl.a. dokumentere, at en bred kreds af privatpersoner hvert år støtter fonden med minimum 200 kr. Ellers kan vi IKKE modtage skattefrie gaver til vores arbejde for familier og deres børn med handicap. Lige nu arbejder vi ihærdigt på at opfylde betingelserne. Så vi tillader os at forespørge, om du har lyst til at støtte os? Et personligt bidrag på min. 200 kr. eller mere er fradragsberettiget og går ubeskåret, sammen med overskuddet fra vores kursuscentre, til fondens og de mere end 200 frivillige ulønnede voksnes arbejde for familier og deres børn med handicap.

Tusind tak for din støtte.
Med venlig hilsen Pindstrup Centret