Vi har brug for din hjælp for at kunne forblive på vigtig liste over godkendte

PINDSTRUP CENTRET kan forblive på vigtig liste.
PINDSTRUP CENTRET har siden 1971, hvor fonden blev stiftet af spejderkorpsene i Danmark, hvert år modtaget store donationer via bidrag fra private, fonde og virksomheder uden at skulle betale skat. Folketinget og SKAT har ændret vilkårene, så vi nu er i fare for at ryge af listen.
I år har vi bl.a. modtaget en donation på 1 mio. kr. til renoveringen af Bymose Gård på vores kursuscenter i Nordsjælland, Bymose Hegn. Men ikke mindst har vi fået ca. 1,5 mio. kr. fra Arbejdsmarkedets Feriefond, så vi igen har kunne tilbyde unikke og fantastiske sommerophold for mange hundrede børn og unge med og uden handicap, der ikke har lige så mange udviklings- og feriemuligheder som de fleste. Ferielejrene kan ikke gennemføres med den kvalitet og succes uden støtte fra gaver og donationer, – støtte som vi vel og mærke modtager skattefrit, fordi vi er godkendt efter Ligningslovens § 8.

Derfor har vi brug for din hjælp!
SKAT’s vilkår for almennyttigt velgørende arbejde betyder, at vi skal godkendes efter reglerne i Ligningsloven senest med udgangen af september. Vi skal bl.a. dokumentere, at en bred kreds af privatpersoner hvert år støtter fonden med minimum 200 kr. Ellers kan vi IKKE modtage skattefrie gaver til vores arbejde for familier og deres børn med handicap. Lige nu arbejder vi ihærdigt på at opfylde betingelserne. Så vi tillader os at forespørge, om du har lyst til at støtte os? Et personligt bidrag på min. 200 kr. eller mere er fradragsberettiget og går ubeskåret, sammen med overskuddet fra vores kursuscentre, til fondens og de mere end 200 frivillige ulønnede voksnes arbejde for familier og deres børn med handicap.

Sådan gør du
Indbetal via netbank eller på posthuset: <73> <83660414> Husk CPR-nr. i bemærkningsfeltet.

Du kan også overføre beløbet til vores konto i Djurslands Bank: Reg.nr. 7260 Kontonr. 0002025982.
Husk igen at anføre CPR-nummer.

Du kan hjælpe os ved snarest at indbetale et beløb via netbank eller postbuset: <73> <83660414>
eller til Djurslands Bank: reg.nr. 7260 kontonr. 0002025982. HUSK at anføre CPR-nummer, så vi kan indberette til SKAT.

Med venlig hilsen Pindstrup Centret