Dagsmøde på Kursuscenter Brogaarden – din hjertesag

Ved afholdelse af Jeres kursus eller dagsmøde på Kursuscenter Brogaarden, som er beliggende i trekantsområdet ved Middelfart, støtter I Brogaardens hjertesag omkring afholdelse af kurser for familier med børn med handicap, samt børnelejr for børn med og uden handicap.
Lige nu er vores mange frivillige klare til at modtage en masse glade børn med og uden handicap i hele sommerferien. De får på Brogaarden over sommeren mange gode oplevelser og minder at tage med hjem. Jeres kursus eller dagsmøde vil være med til at gøre det muligt for disse børn at få de oplevelser. Ved afholdelse af kursus/dagsmøde på Brogaarden, tilbyder vi gerne at stille op og bruge 10 min. på at fortælle Jeres kursister omkring det gode formål de støtter – i det øjeblik de ankommer som kursist på Brogaarden.