Pindstrup Centret / Brogaarden udvider

Pindstrup Centret / Brogaarden har købt Hotel og Kursuscentret Bymose Hegn i Helsinge på Sjælland. Overtagelsen sker den 31. marts i år.”Vi er rigtig glade for aftalen, som betyder, at vi nu dækker hele Danmark og derfor står endnu stærkere som konferencearrangør”, siger Lars Juul-Madsen, direktør for Foreningen Pindstrup Centret. “Vi har igennem længere tid været på jagt efter et veldrevet konferencested på Sjælland, og med Bymose Hegn har vi fundet det, vi søgte. Det betyder, at vi nu også kan blive en attraktiv konferencepartner for de sjællandske virksomheder og organisationer”, siger Lars Juul-Madsen.

Nye tiltag i fremtiden
Pindstrup Centret vil med tiden udvide aktiviteterne på Bymose Hegn til også at omfatte foreningens almennyttige formål. Pindstrup Centret har gennem 40 år tilbudt kurser for familier med børn med handicap og ferielejre for børn med og uden handicap. “Vi oplever, at Bymose Hegn vil være en fantastisk ramme om vores familieaktiviteter, og vi håber med en placering på Sjælland at kunne nå endnu flere familier med vores tilbud”, siger Lars Juul-Madsen.

Gå til www.bymosehegn.dk